Billetter & fotball turer til

Manchester United

Opplev “The Theatre of Dreams” live. Manchester United eller ”The Red Devils” er Englands mest fremgangsrike klubblag, mye på grunn av Sir Alex Fergusson. Under Sir Alex Ferguson tid i klubben klarte klubben å vinne alt. Champions League, Premier League, FA-cupen, VM for klubblag og Ligacupen. En fotballreise til Manchester kommer garantert til å bli et minne for livet. Send inn din forespørsel å få flere ulike alternativer fra de forskjellige fotballreiseselskapene. Les mer Manchester United's offisielle hjemmeside.

Fotball turer til

Manchester United

Hjemmelag:

Fulham

Bortelag:

Manchester United


Kampdato:
2021-01-12 (tirsdag)
Liga:
Premier League

Velg det som skal inngå i din forespørsel
  Avreisested

  Hotell-klasse
Jeg ønsker hotell nærme:

  Kampbillett


  Dine opplysninger
* Obligatoriske felt

Din forespørsel er ikke bindende.
  Hotell-klasse
Jeg ønsker hotell nærme:

  Kampbillett


  Dine opplysninger
* Obligatoriske felt

Din forespørsel er ikke bindende.